Profil – Mariannes Malerfirma

FIRMAETS BAGGRUND

Mariannes Malerfirma har eksisteret siden 2007 og bygger derfor på flere års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har jeg betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men jeg er stadig ‘ung’ og fyldt med gå-på-mod.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg går ind for personlig god service og rådgivning. Find mine kontaktoplysninger på kontakt-siden og jeg vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om små eller store opgaver, ude eller inde, så er jeg altid klar på at hjælpe dig.

KVALITET TIL PRISEN

Jeg har gennem mange års erfaring specialiseret mig i at male for både private og erhverv. Grundet min erfaring, har jeg opnået sans for detaljen, og er altid nøjagtig i mit arbejde. Jeg sikrer veludført finish, holdbarhed og høj slidstyrke.
Jeg finder de farver der passer til dig, det er nemlig vigtigt for mig at nå frem til en harmonisk løsning – du skal føle dig tilpas i det nye rum.

Få et uforpligtendetilbud

ADRESSE

Mariannes Malerfirma
Brovejen 169
5500 Middelfart

KONTAKT INFO

Tlf: +45 2097 1351
Email: svendsi71@gmail.com
CVR Nr: 30029488

ÅBNINGSTIDER

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

FØLG MIG HER